Köttlådor

Vi säljer köttlådor med både lammkött och nötkött från gårdens djur. Köttlådor bokas i förväg och levereras i samband med slakt, oftast under hösten och vintern. Just nu är det väldigt stor efterfrågan på vårt kött, men hör gärna av er om ni är intresserade så ser vi om det finns möjlighet att ta in nya kunder. Vår vision är att utöka djurbesättningen för att kunna möta rådande efterfrågan.

När gårdsbutiken öppnar kommer vi även att ha kött till försäljning året runt, samt olika korvar och rökta produkter gjorda på vårt kött.

 

Priserna gäller för bokningar hösten 2016

 

Lammlådor

Pris: 180kr/kg

En låda väger ca 10-15kg. Köttet är finstyckat, fördelat på kotletter, 2 stekar och mald köttfärs. Alla styckningsdetaljer är vacuumpacketerade, och köttfärsen är uppdelad i ca 500-600g/förpackning.

 

Nötlådor

Pris: 160kr/kg

Allt vårt nötkött hängmöras ca 2 veckor på slakteriet. Detta ger ett extra mört och fint kött som släpper väldigt lite vätska.

En låda kan variera mellan 20-40kg, beroende på om man väljer en åttondel eller en fjärdedels djur. Det beror också givetvis på hur stort djuret är när det slaktas. Köttet är finstyckat och vacuumpacketerat. Väljer man en fjärdedel får man med av alla styckningsdetaljer. Väljer man en åttondel kan det ibland variera lite. Ungefär halva vikten är mald köttfärs, som är uppdelad i ca 1000g/förpackning.

 

Nötfärs

Pris: 115 kr/kg

Ibland finns möjlighet att boka en låda med bara nötfärs.

 

Kontakta Saga för mer information!

0735 996828

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s